GRATIS FRAKT 🇳🇴

Salgsbetingelser


EFFEKTIV: 3. november 2021

Velkommen til icare-norsk.com. Henvisninger i disse vilkårene og betingelsene til "vi", "oss" og "Julia Paul" er til icare.norway2021@gmail.com

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du oss i "tjenesten" og samtykker i å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for tjenester", "Vilkår"), inkludert de tilleggsvilkårene og retningslinjene referert til her og / eller tilgjengelig med hyperkobling. Disse vilkårene for bruk gjelder alle brukere av nettstedet, inkludert brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innhold uten begrensning.

Alt salg / kampanjer:

Alle kunder som bestiller fra et salg er gjenstand for endelig salg (ingen avkastning). Hvis du har problemer med bestillingen eller produktet ditt, kan du sende en e-post til icare.norway2021@gmail.com.

1. Online shopping


1.1 Vennligst les disse vilkårene for bruk nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke samtykker til alle vilkårene i denne avtalen, kan det hende at du ikke får tilgang til nettstedet eller bruker noen tjenester. Hvis disse vilkårene for bruk anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, utgjør aksept av disse endringene.

Vi sørger for at alle priser, bilder og beskrivelser av produkter som vises på nettstedet er riktige. Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig utseendet, fargene, teksturer eller finishene til produktene våre som vises på nettstedet. Det du ser vil avhenge av skjermen og datautstyret ditt, vi kan derfor ikke garantere at produktbildene er en nøyaktig fremstilling av de faktiske varene. Se returrettene våre hvis du ikke er fornøyd med kjøpet.

1.2 Vi vil ikke være ansvarlig hvis nettstedet Julia Paul av en eller annen grunn ikke er tilgjengelig når som helst eller i noen periode. Fra tid til annen kan vi begrense tilgangen til noen deler eller alle nettstedet Julia Paul.

2. Fordeler 

Det meste av tiden sender vi IKKE bestillinger samme dag. Det vil ta 1-2 virkedager å behandle bestillingen din, uavhengig av hvilket leveringsalternativ som er valgt. Vi sender mandag til fredag, unntatt helger og høytider. Hvis du la inn bestillingen din på mandag, skal bestillingen sendes ut tirsdag eller onsdag. Du vil motta et sporingsnummer når bestillingen sendes.

2.1 Alle bestillinger du legger ut på dette nettstedet vil bli gjenstand for aksept i samsvar med disse vilkårene og betingelsene. Alle som kjøper produktene våre KAN IKKE gå og videreselge dem på amazon, eBay og etc.

2.2 Ikke-aksept av bestillingen din kan skyldes en eller flere av følgende ikke-uttømmende grunner:

Produktet du bestilte er utsolgt ;

Vår manglende evne til å få autorisasjon for betalingen din ;

Vi har identifisert en pris- eller produktbeskrivelsesfeil ;

Det er et system eller anskaffelsesfeil.


2.3 Når du legger inn en bestilling på nettstedet vårt, vil vi sende e-post til bestillingen din med detaljer om produktet du har bestilt og betalingsmetoden som er brukt.

3. Sporing av bestillingen din

3.1 Når betalingen er tømt, behandler vi bestillingen din. Du vil motta en bekreftelse på e-post så snart bestillingen din er sendt med navnet på kureren og sporingsnummerlenken for å spore pakken din. Sporingsinformasjonen kan ta 1 - 2 dager å vise. Noen ganger blir sporingsinformasjonen ikke oppdatert, men du vil fortsatt motta bestillingen. Hvis det er et problem med pakkeleveransen din, kan du kontakte kureren direkte eller sende oss en e-post til: icare.norway2021@gmail.com

3.2 Alle våre forsendelser inkluderer sporing med leveringsbekreftelse. Hvis sporingsinformasjonen bekrefter at varen er levert til bestillingsadressen din, men du ikke har mottatt bestillingen din, kan du kontakte kurerer på numrene ovenfor for å undersøke dette problemet. Vi kan ikke holdes ansvarlig for pakker der sporingsinformasjon sier at pakken er levert til bestillingsadressen din.

3.3 Det er kjøperens ansvar å sørge for at hun eller han oppgir leveringsadressen riktig. Vi gjør vårt beste for å få fart på behandlings- og leveringstider, og det er derfor et veldig lite tidsrom for å kansellere / endre bestillingen eller endre adressen til bestillingen. Hvis du bestemmer deg for å kansellere bestillingen eller endre leveringsadressen din, kan du skrive til oss på icare.norway2021@gmail.com så snart du bestiller. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre endringen, men vi kan ikke garantere at vi vil være i stand til det, da det er forskjellige tidsbegrensninger vi kan gjøre det.

4. Bestill avbestilling

4.1 Hvis du av en eller annen grunn ønsker å kansellere en bestilling du har lagt inn før den er levert og den ikke er sendt, kan du kansellere bestillingen ved å kontakte icare-norsk.com kundeserviceteam online på icare.norway2021@gmail.com

4.2 Ettersom det er vår policy å prøve å behandle ordrer umiddelbart, kan det hende at det ikke alltid er mulig å stoppe en ordre fra å bli sendt.

5. Returrett

Se returrettene våre.

6. Betalingsmåter

6.1 Vi aksepterer betaling av Klarna, AMEX, MasterCard, Visa, Visa Debit og Paypal.

6.2 Vi tar alle rimelige tiltak, for å holde detaljene om kjøpet og betalingen din sikker, men, i mangel av uaktsomhet fra vår side, vi vil ikke være ansvarlig for tap du måtte lide hvis en tredjepart anskaffer uautorisert tilgang til data du oppgir når du får tilgang til eller bestiller fra Julia Paul nettstedet. Nettstedet vårt bruker SSL-teknologi (industristandard Secure Sockets Layer) for å gi kryptering av personlig informasjon som navn, adresse og kredittkortinformasjon.

6.3 Ved å kjøpe et av produktene våre, du autoriserer oss spesielt til å overføre informasjon (inkludert oppdatert informasjon) eller for å innhente informasjon om deg fra tredjepart fra tid til annen, inkludert, men ikke begrenset til, debet- eller kredittkortnummer eller kredittrapporter, å autentisere identiteten din, å validere kredittkortet ditt, å få en innledende kredittkortgodkjenning og å autorisere individuelle kjøpstransaksjoner.

7. Prispolitikk

7.1 Selv om vi prøver å sikre at alle prisene våre som vises på nettstedet vårt er nøyaktige, kan det noen ganger oppstå feil. Hvis vi oppdager en feil i prisen på en vare du har bestilt, vil vi kontakte deg så snart som mulig. Du vil ha muligheten til å bekrefte bestillingen til riktig pris eller kansellere den. Hvis vi ikke kan kontakte deg, behandler vi bestillingen din med hensyn til den feilprisede varen som kansellert.

8. Produkttilgjengelighet


8.1 Når en vare er utsolgt, vil den bli tatt av nettstedet så tidlig som mulig og er kanskje ikke tilgjengelig igjen. Prisene på produkter kan endres fra tid til annen. Varer er avhengig av tilgjengelighet. Ettersom det er en forsinkelse mellom tidspunktet for bestillingen din, og tidspunktet for ordren blir akseptert, kan aksjeposisjonen knyttet til bestemte poster endres. Hvis en vare du har bestilt blir utsolgt før vi godtar bestillingen, skal vi varsle deg så snart som mulig, og du vil ikke bli belastet for utsolgt varer.

8.2 Alle varene er avhengig av tilgjengelighet.

9. Innhold / aktivitet forbudt

9.1 Velg nøye informasjonen du legger ut på icare-norsk.com nettstedet og som du gir til andre brukere. Du må ikke misbruke nettstedet icare-norsk.com. Du vil ikke: sende eller på annen måte legge ut uautorisert kommersiell kommunikasjon til brukere (som spam) laste opp virus, trojanere, ormer, logikkbomber eller annen ondsinnet kode; korrupte data; forårsake irritasjon for andre brukere; postinnhold som er hatefull, truende, pornografisk, eller som inneholder nakenhet eller grafisk eller utilfredsstillende vold; bruk iCare-nettstedet for å gjøre noe ulovlig, villedende, ondsinnet eller diskriminerende; legge til rette for eller oppmuntre til brudd på disse vilkårene.

9.2 Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, å avvise, redigere eller nekte å legge ut noe innhold og fjerne alt innhold fra iicare-norsk.com nettstedet, hvorvidt innholdet uttrykkelig er forbudt i henhold til disse vilkårene, eller å begrense, suspendere, eller avslutte din tilgang til hele eller deler av tjenestene når som helst, av en eller ingen grunn, med eller uten forhåndsvarsel, og uten ansvar.

9.3 Husk disse online reglene:

icare-norsk.com anbefaler deg å ikke avsløre personlig informasjon om deg selv eller noen andre som lar deg bli identifisert, inkludert, men ikke begrenset til: telefonnummer, hjemmeadresse, forretningsadresse, leveringsadresse eller e-postadresse.

icare-norsk.com forbeholder seg retten til å lukke brukerkontoer hvis vi mener en bruker bruker proxy Internet Protocol-adresser (IP-er) som en metode for å skjule bruken av flere kontoer eller for å forstyrre noen av våre tjenester på noen måte. Hvis du bruker flere pålogginger med det formål å forstyrre samfunnet, kan vi iverksette tiltak mot deg og lukke kontoene dine.

Ved å sende inn noe materiale til oss, du gir automatisk icare-norsk.com en royalty-free, evigvarende, eksklusiv rett og lisens til bruk, endre, redigere, tilpasse seg, publisere, gjenbruk, oversette, distribuere, utføre og vise slikt materiale helt eller delvis over hele verden og / eller å innlemme det i andre arbeider i noen form, media, eller teknologi som nå er kjent eller senere utviklet.

Du erkjenner at vi ikke er forpliktet til å publisere noe materiale levert av deg.

Ved å sende inn noe materiale til oss, samtykker du i å bruke nettstedet icare-norsk.com i samsvar med disse reglene og nettstedets vilkår og betingelser.

Hvis du ikke overholder disse reglene, kan du få tilsendt en e-post som informerer deg om hvorfor bidraget ditt har blitt nektet eller redigert. Denne e-posten vil også inneholde en advarsel om at det å fortsette å bryte reglene kan føre til at det iverksettes tiltak mot kontoen din eller kontoene dine. Handlingen kan omfatte alt innhold som er lagt ut av deg som blir sjekket før du får lov til å gå på nettstedet eller en midlertidig eller permanent suspensjon av din evne til å delta på et eller alle nettstedet icare-norsk.com.

iicare-norsk.com forbeholder seg retten til å redigere eller slette ethvert bidrag, eller iverksette tiltak mot en brukerkonto når som helst, uansett grunn.

Hvis du ikke vil gi icare-norsk.com tillatelsen angitt ovenfor på disse vilkårene, må du ikke sende inn eller dele informasjonen din.

10. Ansvar og erstatning

10.1 icare-norsk.com er ikke ansvarlig for noe direkte, spesiell, tilfeldig, indirekte eller følgeskader inkludert tap av fortjeneste eller tap av muligheter som følger av bruk av, eller manglende evne til å bruke, materialet på dette nettstedet eller ytelsen til produktet som er kjøpt via nettstedet eller oppførselen til andre brukere av dette nettstedet, selv om icare-norsk.com har blitt informert om muligheten for slike skader.

icare-norsk.com gir ingen representasjoner overhodet om noe annet nettsted du kan få tilgang til via dette eller som kan lenke til dette nettstedet. Når du går inn på et ikke-icare-norsk.com nettsted, må du forstå at det er uavhengig av icare-norsk.com, og at icare-norsk.com ikke har kontroll over innholdet på det nettstedet. I tillegg betyr ikke en lenke til et icare-norsk.com nettsted at icare-norsk.com støtter eller påtar seg noe ansvar for innholdet eller bruken av et slikt nettsted.

10.2 Nettstedet icare-norsk.com kan også inneholde lenker til andre nettsteder, som ikke drives av icare-norsk.com. Når du aktiverer noen av disse, vil du forlate nettstedet icare-norsk.com, og vi har ingen kontroll over, og vil ikke påta oss noe ansvar eller ansvar med hensyn til materialet på noe nettsted som ikke er under vår kontroll.

10.3 Du samtykker i å skadesløsgjøre oss og våre agenter og offiserer, direktører og ansatte, umiddelbart på forespørsel, mot alle krav, ansvar, skader, kostnader og utgifter, inkludert advokatkostnader, som oppstår som følge av brudd på disse vilkårene av deg.

10.4 Vi kan avslutte bruken av nettstedet umiddelbart hvis vi vurderer at du har brutt disse vilkårene.


11. Kommentarer og klager

Kontakt oss hvis du har kommentarer eller klager ved å kontakte: icare.norway2021@gmail.com


Vi vil alltid prøve å løse enhver tvist så raskt som mulig.

12. Jurisdiksjon

Nettstedet kontrolleres og drives i Deutschland. Eventuelle vilkår og betingelser for bruk av dette nettstedet vil bli regulert av lovene i Deutschland, og enhver tvist om bruk av dette nettstedet vil utelukkende bli bestemt av Deutschland Courts.

13. Generell

13.1 Vi kan når som helst endre disse vilkårene. Hvis noen av disse vilkårene er ugyldige eller ikke kan håndheves, skal resten av disse vilkårene fortsette å ha full styrke og virkning.

13.2 Vi vil ikke være ansvarlig overfor deg for forsinkelse eller manglende overholdelse av våre forpliktelser i henhold til disse vilkårene hvis forsinkelsen eller feilen oppstår fra noen årsak utenfor vår rimelige kontroll.

13.3 Hvis du bryter disse vilkårene og ikke tar noen tiltak, vil vi fortsatt ha rett til å bruke våre rettigheter og virkemidler i andre situasjoner der du bryter.

13.4 iCare forbeholder seg retten til å endre, fjerne eller variere tjenestene og / eller hvilken som helst side på dette nettstedet når som helst og uten varsel.

14. Hele avtalen

Disse vilkårene utgjør hele partenes avtale og erstatter alle foregående og samtidige avtaler mellom deg og icare-norsk.com. Ethvert avkall på noen bestemmelse i vilkårene vil bare være effektivt hvis det er skriftlig og signert av en direktør for icare-norsk.com.

15. SMS-tillatelser

Ved å sende inn telefonnummeret ditt på dette nettstedet, samtykker du i å motta kampanjetekstmeldinger (SMS) og MMS-meldinger fra vårt selskap. Du kan velge bort når som helst ved å følge ledeteksten i meldingen.

16. Tillatelser for telefonsamtale

Ved å sende inn telefonnummeret ditt på dette nettstedet, samtykker du i å motta forlatte tilbakeringinger av vogner og ordrebekreftelsesanrop fra vårt salgs- og supportteam. Du kan velge bort ved å sende informasjonen din til icare.norway2021@gmail.com med emnelinjen "KAL IKKE MEG"

 

17. Våre detaljer

iCare
E-post: icare.norway2021@gmail.com

 

Julia Paul
St. Gangolfsberg 11
52076, Aachen