GRATIS FRAKT 🇳🇴

Vi jobber hardt for å gjøre en ny restock snart. Bli med på ventelisten her eller naviger til et produkt og klikk Bli med på ventelisten for at ønsket element skal være en av de første som blir varslet når den er tilbake på lager.

Du får en automatisk e-post som sier at bestillingen din er behandlet. Når bestillingen er sendt til deg, vil du få en annen e-post som sier at bestillingen din er sendt, og vi vil gi deg sporings-IDen for å følge opp forsendelsen.

60-dagers pengene-tilbake-garanti er vår måte å sikre din fullstendige tilfredshet med våre produkter. Hvis du ikke er fornøyd med produktet, gi oss beskjed innen 60 kalenderdager etter mottak av bestillingen

For å starte en retur, kan du kontakte oss på icare.norway2021@gmail.com. Hvis returen din blir akseptert, vil vi utstede refusjon etter mottak av varen. Kunder vil være ansvarlige for å betale returforsendelseskostnader. Elementer som sendes tilbake til oss uten først å be om retur, vil ikke bli akseptert.

Vi refunderer ikke nektede pakker eller returnerer til adressen som ikke er bekreftet av vårt selskap. Hvis du har problemer med bestillingen eller produktet ditt, kan du sende e-post til icare.norway2021@gmail.com.

Produktene våre gjenspeiler vår tro på at helse skal være morsom, avslappende, kvalitet og trøstende. Produktene våre er designet for å lindre stress og redusere spenningen. I tillegg! Gi deg mange helsemessige fordeler for å gjøre livet ditt enklere og morsomt. De representerer en god natts søvn, og er resultatet av mange års anbefalinger fra mennesker som elsker å leve sunt.

Vi har folk som elsker den typen ting. For å spørre hva som helst og få et raskt, personlig svar, send oss en e-post til icare.norway2021@gmail.com. Ikke bekymre deg - vi sjekker det hele tiden.

Kunder kan kansellere bestillingen 24 timer fra å legge den før bestillingen sendes ut for full refusjon uten spørsmål. Send e-post til icare.norway2021@gmail.com for å avbryte innen tidsperioden.

Når en bestilling er lagt inn, vennligst la to til fire virkedager for bestillingen pakkes og sendes fra vårt lager. Ved sending vil du motta en e-post med sporingsinformasjonen din, slik at du kan spore pakken online på siden Spor din bestilling.

Kontakt oss på icare.norway2021@gmail.com og send oss bestillingsnummeret ditt på e-post, hvis du ikke har mottatt din leverte ordre eller den har gått tapt under transport av transportøren, og vi hjelper deg gjerne.

Vi beklager uleiligheten du måtte ha opplevd ved å motta bestillingen din skadet. Bare send oss en e-post på icare.norway2021@gmail.com og fortell oss bestillingsnummeret ditt, så sender vi deg en ny ordre som unnskyldning

Alle våre lager- og fabrikkarbeidere er sikret rettferdig lønn, trygge miljøer og sunne arbeidsforhold.

Hos iCare er vi forpliktet til de høyeste etiske standarder og juridisk etterlevelse i alle aspekter av vår virksomhet og produktforsyningskjede. Vi jobber bare med leverandører og leverandører som vi tror på og deler vårt engasjement for bærekraft, ansvarlighet og åpenhet.

SPØRSMÅL IKKE SVARET?

Merk: Hvis du sender mer enn en e-post, blir e-posten din flyttet til baksiden av støttekøen. Det betyr at jo flere e-poster du sender, jo lenger tid tar det å få svar. Vi svarer på e-posten din innen 24 timer. Bestilling avbestillings-e-poster blir besvart først. For informasjon om avbestilling av ordre, se FAQ ovenfor.


FLAT/RM 1502 15/F
Beverly House
93-107 Lockhart Road
Wan Chai
Hong Kong