GRATIS FRAKT 🇳🇴

Angrerett


60-dagers pengene-tilbake-garanti er vår måte å sikre din fullstendige tilfredshet. Prøv produktene våre fra ende til annen, i 60 dager, helt i vår risiko!

Valget er ditt. Hvis du ikke er fornøyd med produktet, gi oss beskjed innen 60 kalenderdager etter mottak av bestillingen, så gir vi deg full refusjon. Greit nok?

Merk: Selskapet kan be om ytterligere informasjon fra kunden i tilfelle enheten rapporteres som mangelfull eller mangelfull. Kostnaden for frakt for returnerte varer dekkes av kunder.

For å starte en retur, kan du kontakte oss på icare.norway2021@gmail.com. Hvis returen din blir akseptert, vil vi utstede refusjon etter mottak av varen. Kunder vil være ansvarlige for å betale returforsendelseskostnader. Elementer som sendes tilbake til oss uten først å be om retur, vil ikke bli akseptert.

Vi refunderer ikke nektede pakker som er returnert til adressen som ikke er bekreftet av vårt selskap.
Hvis du har problemer med bestillingen eller produktet ditt, kan du sende e-post til icare.norway2021@gmail.com.

KAN JEG AVBRYT MIN BESTILLING?
Kunder kan kansellere bestillingen 24 timer fra å legge den før bestillingen sendes ut for full refusjon uten spørsmål. Send e-post til icare.norway2021@gmail.com for å avbryte innen tidsperioden.

Alle avbestillingsforespørsler skal sendes via e-post ved å bruke følgende adresse: icare.norway2021@gmail.com

HVORDAN KREVER JEG FOR SKADER OG UTGAVER?
Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak, og kontakt oss umiddelbart hvis varen er mangelfull, skadet eller hvis du mottar feil vare slik at vi kan evaluere problemet og gjøre det riktig.

NÅR FÅR JEG MIN TILBAKEBETALING?
Så snart du sender enheten tilbake, kan du sende oss en e-post med et sporingsnummer på den returnerte enheten. Vi trenger dette sporingsnummeret for å sjekke om enheten ble returnert.

Du kan forvente å motta refusjonen din innen fire uker etter at du har gitt pakken til returforsendelsen, men i mange tilfeller vil du få refusjon raskere. Denne tidsperioden inkluderer transittiden for oss å motta retur fra avsenderen (5 til 10 virkedager) tiden det tar oss å behandle avkastningen din når vi mottar den (3 til 5 dager) og tiden det tar banken din å behandle refusjonsforespørselen vår (5 til 10 virkedager).

Hvis du trenger å returnere en vare, kan du sende oss en e-post til icare.norway2021@gmail.com med bestillingsnummeret ditt og detaljer om produktet du ønsker å returnere. Vi vil svare raskt med instruksjoner for hvordan du returnerer elementer fra bestillingen.

 

Julia Paul
St. Gangolfsberg 11
52076, Aachen