GRATIS FRAKT 🇳🇴

Personvern


SISTE OPPDATERT: 26. kan 2022

Informasjon vi samler inn

Informasjon samler vi direkte fra deg

Vi samler inn informasjonen du gir direkte til oss, for eksempel når du registrerer deg hos oss, legger inn en bestilling, ber om å motta e-post, kontakte kundeservice eller samhandle med oss på sosiale medier. Hvilke personopplysninger vi kan samle direkte fra deg inkluderer:

Kontaktinformasjon, for eksempel navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer;
Faktureringsinformasjon, for eksempel kredittkortinformasjon og faktureringsadresse ;
All annen informasjon du velger å gi, for eksempel produktanmeldelser, svar på undersøkelser eller spørrekonkurranser eller for å motta kundesupport.

Hvis du er under 13 år, trenger du din forelder eller foresattes samtykke før du kan gi noen personlig informasjon til oss for registreringsformål og andre online aktiviteter.

Informasjon om din bruk av våre tjenester

Vi samler inn informasjon om din bruk av tjenestene, for eksempel produktene du kjøper eller uttrykker interesse for.

Informasjon vi samler inn fra andre kilder

Vi kan samle informasjon om deg fra andre kilder, inkludert:

Tredjeparts sosiale medietjenester. Når du får tilgang til tjenestene gjennom et sosialt nettverk, samler vi inn informasjon om deg fra det sosiale nettverket i samsvar med innstillingene dine på det sosiale nettverket. Hvis du samhandler med oss på sosiale medier, samler vi informasjon om disse interaksjonene. Informasjonen vi kan samle inn inkluderer ditt navn og e-postadresse.
Andre tilknyttede tredjeparter, for eksempel annonsenettverk, medieovervåkingsselskaper og offentlig tilgjengelige kilder.

Informasjon vi henter

icare-us.co kan også samle inn IP-adressen din for sikkerhets- og sikkerhetsformål. En IP-adresse er et nummer som brukes av datamaskiner i nettverket for å identifisere datamaskinen din hver gang du logger deg på Internett.

Informasjon vi samler inn med automatiserte midler

Når du besøker nettstedene våre, samhandler med kommunikasjonen eller besøker butikkene våre, samler vi inn viss informasjon automatisk. For å samle denne informasjonen, kan vi bruke informasjonskapsler. En "cookie" er en tekstfil som nettsteder sender til en besøkendes datamaskin eller annen internett-tilkoblet enhet for å identifisere besøkendes nettleser eller for å lagre informasjon eller innstillinger i nettleseren. Lagring av informasjonskapsler på systemet ditt gir en enkel og praktisk metode for oss å tilpasse opplevelsen din på våre nettsteder.

Informasjonen vi samler inn automatisk kan omfatte:

URL-er som refererer besøkende til våre nettsteder ;
Søkeord som brukes til å nå våre nettsteder ;
Detaljer om e-postene vi sender, for eksempel åpner, klikk og avmeldte;
Detaljer om enhetene som brukes til å få tilgang til våre nettsteder (for eksempel IP-adresse, nettleserinformasjon, enhetsinformasjon og informasjon om operativsystem) ;
Detaljer om ditt samspill med våre nettsteder (for eksempel dato, klokkeslett, liggetid og spesifikke sider som du har tilgang til under besøkene dine på våre nettsteder, henvisningsaktivitet og hvilke e-postmeldinger du måtte ha åpnet);
Informasjon om aktivitet i butikkene våre, for eksempel gjennom lukkede krets-TVer for sikkerhetsovervåking eller geofencing for å identifisere trafikk i butikkene våre; og
Bruksinformasjon (for eksempel antall og frekvens av besøkende på våre nettsteder).

Logg filer

Annen ikke-personlig informasjon samlet inn av icare-us.co er i form av logger - filer som registrerer nettstedaktivitet, inkludert hvor mange "treff" en bestemt webside får (a.k.a., "klikk gjennom data"). For eksempel genereres loggfiloppføringer hver gang en besøkende klikker på "Hjem" -ikonet på nettstedet vårt. Disse oppføringene gjør det mulig for icare-us.co å vurdere den totale nettstedaktiviteten, spore interessen for annonsert salg, spore interessen for kjøpsatferd og feilsøke tekniske bekymringer.

Gjennom bruk av loggfiler kan vi også samle inn viss demografisk informasjon, for eksempel hvilken type nettleser du bruker (f.eks., Chrome, FireFox, Internet Explorer), typen operativsystem du bruker (f.eks., Windows eller Mac OS), og domenenavnet til internettleverandøren din (f.eks., Comcast, AT&T).

Kobling til tredjeparts nettsteder

For å gi relevant informasjon som ikke finnes på våre nettsteder, kan icare-us.co tilby lenker fra våre nettsteder til tredjeparts nettsteder, og vi oppfordrer brukerne våre til å lese tredjeparts nettsteder personvernregler før de sender inn personlig informasjon. Alle nedlastinger og EXE-filer som leveres på dette nettstedet er fra en tredjepart, og iCare er ikke ansvarlig for filer eller adware som blir installert av deres spill og skjermsparere. De vil sannsynligvis inneholde flere adware-produkter, så last ned og installer på egen risiko. iCare påtar seg INGEN ansvar. icare-us.co er ikke ansvarlig for personvernpraksisen til innholdet på tredjeparts nettsteder og fraskriver seg herved eventuelle representasjoner eller garantier uttrykt på noe annet nettsted.

Hvem kan ha tilgang til informasjonen din

Som en del av vår vanlige forretningsførsel kan vi dele informasjon med selskaper eller enkeltpersoner som leverer tjenester eller handler på våre vegne, for eksempel selskaper som leverer teknologiske tjenester eller oppfyllingstjenester. I tilfelle det blir endret selskapseierskap, vil de nye eierne selvfølgelig få filene våre, inkludert informasjon du har sendt inn. Vi vil også dele informasjon med myndighetspersoner, inkludert rettshåndhevelse tjenestemenn eller rettsmyndigheter, for å samarbeide med en legitim etterforskning.

Med mindre vi forteller deg det først (slik som på det tidspunktet vi samler inn informasjon) eller med mindre det er en del av et spesifikt program eller funksjon der du har valgt å delta, vi deler ikke personlig informasjon som vi har samlet inn (for eksempel navn eller e-postadresse) med andre, tredjepartsselskaper for egne kommersielle eller markedsføringsformål.

Koblinger og tredjeparter

Fra tid til annen kan vi inkludere lenker til andre nettsteder som en tjeneste for deg. Tredjeparts nettsteder drives av selskaper som er utenfor vår kontroll, og aktivitetene dine på disse nettstedene vil bli styrt av retningslinjene og praksisene til disse tredjepartene. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå personvernpraksisene til disse tredjepartene før du avslører personlig identifiserbar informasjon, da vi ikke er ansvarlige for personvernpraksisene til disse nettstedene.


Noen ganger jobber vi med tredjeparter for å legge til funksjoner eller annonser på nettstedet vårt. Disse tredjepartene kan plassere informasjonskapsler i nettleseren din når du besøker bestemte sider på nettstedet vårt, eller samler inn informasjonskapsler som de tidligere har plassert, sammen med URL-en til siden du besøkte. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartene eller deres bruk av data. I noen tilfeller kan vi tilby verktøy for deg for å begrense data sendt til tredjepart. Denne personvernpolitikken dekker ikke tredjeparts bruk av data.


For å tilpasse nettstedet og forenkle registreringsprosessen gir vi deg muligheten til å koble kontoen din til Facebook / Twitter. Når du kobler kontoen din, kan Facebook / Twitter dele data om deg med oss, og vi kan dele informasjon om deg med Facebook. I tillegg kan iCare-spillere som er vennene dine på Facebook / Twitter, vises iCare-brukernavnet ditt hvis du begge har koblet Facebook-kontoene dine.

Registrer deg på vårt gratis nyhetsbrev

Hvis du ønsker å registrere deg på vårt gratis nyhetsbrev eller i bytte mot rabatt / tilbud, vil du bli bedt om å oppgi personlig informasjon som e-postadressen din. Med din tillatelse bruker icare-us.co slik informasjon for periodisk å kontakte deg med produktinformasjonsnyheter, spesialtilbud og nye spill som blir utgitt.

E-post

Ved å la deg sende e-post til oss, prøver vi ikke å samle inn personlig informasjon om deg. Vi vil bare bruke personlig informasjon (for eksempel navn og e-postadresse) i e-posten din for å svare på din spesifikke forespørsel eller kommentarer i e-posten. Selv om vi kan beholde e-posten din i en periode, vil vi ikke bruke noen personlig informasjon i e-posten din til noe annet formål enn å svare på din spesifikke forespørsel eller kommentarer.

Uansett hvilken aktivitet det måtte være, vil vi bare samle inn informasjon i den grad det anses som rimelig nødvendig for å oppfylle dine forespørsler og våre legitime forretningsmål.

Velge bort markedsføring via e-post

Du kan når som helst avslutte abonnementet på kampanjemailene våre ved å bruke lenken som er inkludert i icare-us.co e-post. Hvis du velger å motta slik kommunikasjon, må du være oppmerksom på at vi kan fortsette å sende deg ikke-markedsførte e-poster (for eksempel e-postbekreftelse eller e-post om endringer i våre juridiske vilkår).


SMS

Vi verdsetter ditt personvern og informasjonen du samtykker til å dele i forhold til vår SMS-markedsføringstjeneste. Vi bruker denne informasjonen til å sende deg tekstvarsler (for bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatte kassen), tekstmarkedsføringstilbud og transaksjonstekster, inkludert forespørsler om anmeldelser fra oss.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over varer du legger i handlekurven, inkludert når du har forlatt kassen. Denne informasjonen brukes til å bestemme når du skal sende vognpåminnelsesmeldinger via SMS.Tilleggsinformasjon

* Google bruker som tredjepartsleverandør informasjonskapsler for å vise annonser på nettstedet ditt.

* Googles bruk av DART-informasjonskapselen gjør det mulig å vise annonser til brukerne dine basert på deres besøk på nettstedene dine og andre nettsteder på Internett.

* Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til personvernreglene for Google-annonsen og innholdsnettverket.

Vi bruker tredjeparts reklamefirmaer for å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Disse selskapene kan bruke informasjon (ikke inkludert navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne gi annonser om varer og tjenester som er interessert i

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du (besøkende) til å la tredjeparter behandle IP-adressen din, for å bestemme plasseringen din med det formål å konvertere valuta. Du samtykker også i å ha den valutaen lagret i en øktkake i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som automatisk blir fjernet når du lukker nettleseren). Vi gjør dette for at den valgte valutaen skal forbli valgt og konsistent når du surfer på nettstedet vårt, slik at prisene kan konvertere til din (besøkende) lokale valuta.

Endringer i personvernreglene våre


Vi kan endre denne personvernpolitikken fra tid til annen. Hvis vi gjør det, legger vi ut den oppdaterte policyen på nettstedene våre og vil indikere når personvernreglene sist ble revidert. Hvis vi gjør vesentlige endringer, vil vi gi deg ekstra varsel. Du bør med jevne mellomrom gjennomgå vår nåværende personvernpolicy for å holde deg informert om vår personlige datapraksis.

Kontakt iCare
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernpolitikken, kan du kontakte oss på e-post til icare.norway2021@gmail.com

eller per post ved å bruke detaljene nedenfor:

https://icare-no.com/

[Re: Compliance Officer for personvern]

FLAT/RM 1502 15/F
Beverly House
93-107 Lockhart Road
Wan Chai
Hong Kong


Databruk
Vi deler ditt (besøkende, kunden) bestillingssporingsnummer, budnavn og transaksjonsnummer tilknyttet ordrene dine. Med en tjenesteleverandør som heter Proveway Uptrack. Proveway Uptrack Synkroniserer og verifiserer fraktinformasjonen til betalingsportene. Proveway Uptrack bruker ikke personlig informasjon som e-post og navnet ditt. Du kan vite mer om Proveway personvernregler her - https://proveway.com/privacy-policy.php

Personvernerklæring for tekstmarkedsføring

Vi verdsetter ditt personvern og informasjonen du samtykker til å dele i forhold til vår SMS-markedsføringstjeneste. Vi bruker denne informasjonen til å sende deg tekstvarsler (for bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatte kassen), tekstmarkedsføringstilbud og transaksjonstekster, inkludert forespørsler om anmeldelser fra oss. Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over varer du legger i handlekurven, inkludert når du har forlatt kassen. Denne informasjonen brukes til å bestemme når handlekurven skal sendes påminnelsesmeldinger via SMS.