GRATIS FRAKT 🇳🇴

Fraktinformasjon


Et raskt ord fra teamet vårt

På grunn av den nåværende COVID-19-situasjonen, er vår topp prioritering helse og sikkerhet for våre ansatte og kunder, så vi tar ekstra forholdsregler for å sikre at produktene våre blir sendt og overvåket gjennom riktige kanaler.


På grunn av forskjellige forstyrrelser, begrenset luftlastkapasitet og flyreduksjoner, kan pakker dessverre bli forsinket.


Likevel vet vi en ting helt sikkert: At teamet på lageret vårt jobber hardest for å sende pakken din så snart som mulig. 🏃💨

Frakttider

Når en bestilling er lagt inn, vil det vanligvis ta 5-7 virkedager å få den behandlet. Siden vi tilbyr verdensomspennende frakt, kan leveringstiden variere avhengig av landet du bestiller fra. For de fleste land bør pakker ankomme innen 9 virkedager (unntatt helger og lovbestemte helligdager).

Vær oppmerksom på at mens produktene våre sendes fra vårt lager i Kina, er leveringstiden i stor grad basert på lokale posttjenester når de ankommer bestemmelseslandet.

Plassering Frakttider
Norge 4 - 7 virkedager
Tyskland 5 - 9 virkedager
Østerrike 5 - 9 virkedager
Sverige 5 - 9 virkedager
Forente stater 4 - 7 virkedager
Storbritannia 7 - 12 virkedager
Nederland 7 - 12 virkedager

Har problemer med å se sporingsoppdateringer?

Så mye vi ønsker at vi kunne gi hver kunde de mest nøyaktige sporingsoppdateringene, blir all sporingsinformasjon gitt av vår budpartner, og teamet vårt har bare tilgang til den samme informasjonen som du gjør. Når det er sagt, er det ganske vanskelig for oss å gi en estimert ankomsttid. Vi kommer til å prøve vårt beste for å imøtekomme alles skipsfartssituasjon og for å sikre tilfredshet.

Hvis bestillingen tar ekstremt lang tid å nå deg, kan du kontakte oss kl icare.norway2021@gmail.com og teamet vårt vil jobbe mot den beste løsningen for deg basert på den nyeste sporingsinformasjonen din

Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse når vi jobber gjennom dette sammen.

Julia Paul
St. Gangolfsberg 11
52076, Aachen