GRATIS FRAKT 🇳🇴


Hei, velkommen til iCare!

iCare, Inc. ble grunnlagt i 2019 på troen på at helse ikke er født, den er bygget. —Det skjer når du kan gå med selvtillit ... å vite at du er trygg, sikret og i god stand.

Vi startet fra samtaler med mennesker som deler sin smertefulle smerte, det være seg knær, føtter eller øyne. Den usunne livsstilen vi ofte går gjennom stopper på ingenting for å ødelegge våre ”lykkelige liv.”

Så du må være klar før det verste skjer, og dette var inspirasjonen til iCare. For å starte reisen med å designe spesifikke produkter for spesifikke problemer.

Untitled - Redigert

Det startet fra vondt i føttene mine, en knesmerter fra en onkel og en operasjon av en kjær venn ... Jeg så at de tradisjonelle sunne produktene ikke kunne følge med på det som trengtes, de hadde en feil ... de var trege og det reklamen hevdet “naturlig” ringte ikke på klokka lenger. Flere operasjoner ble normen (går opp 10 ganger per innbygger). Og la oss være ærlige, ingenting bringer oss tårer enn å se noen vi elsker å være skiver opp. Det er det. Slik startet jeg iCare.


Det er hyggelig å møte deg!

Nå som du er her, kan du ta en titt rundt deg. Møt produktene våre, se dem i aksjon, og la oss få vite hva du synes.