GRATIS FRAKT 🇳🇴

SLIKT FUNGERER DET

Knemassasjeapparat


Steg 1: Se denne introduksjonsvideoen først

Steg 2: Hvordan det fungerer og hvordan man bruker det

Steg 3: Last ned bruksanvisningen

Ofte stilte spørsmål

Hvilke fordeler kan jeg forvente?

Lindring fra smerte og ubehag. Oppvarming av kneet før dagen eller lindring av kneet for å tillate en avslappende søvn. Og økt gjenoppretting etter trening.

Har du garanti?

Selvfølgelig – hver enhet kommer med 60-dagers garanti, fordi vi er sikre på at vi har den beste løsningen for knesmerter på markedet.

Er det garanti til produktet?

Ja – hvert kjøp kommer med 12-måneders produktgaranti. 

Kan enheten overopphetes?

Nei – vi har designet enheten vår med en beskyttelsesmekanisme mot overoppheting som sikrer konstant levering av beroligende varme, uten risiko for overoppheting. 

Hva behandler enheten?

Vår enhet er laget for knesmerter, gjenoppretting etter operasjon, atletisk gjenoppretting og oppvarming, artrose, bursitt, menisk- og senebetennelse. Den kan også brukes på skulderleddet eller albuen. 
Kan jeg bruke dette til atletisk gjenoppretting?

Ja – opprinnelig designet med artrose i tankene, har Dr.HealthyKnee™ vært en absolutt hit blant løpere, basketballspillere og andre idrettsutøvere pga. evnen til å forbedre atletisk gjenoppretting. 

Har du fortsatt spørsmål? Sjekk vår generelle Ofte stilte spørsmål-side, eller ta kontakt med vårt kundestøtteteam ved å sende en e-post til: icare.norway2021@gmail.com