GRATIS FRAKT 🇳🇴

SLIKT FUNGERER DET

Fotmassasjeapparat


Steg 1: Se denne introduksjonsvideoen først

Steg 2: Hvordan det fungerer og hvordan man bruker det

Steg 3: Last ned bruksanvisningen

Ofte stilte spørsmål

Hvem er dette fotmassasjeapparatet til?

DrHealthyFoot™ er for alle som lider av kroniske fotsmerter, perifer nevropati, plantar fasciitt, stivhet eller sårhet i føttene. Også for alle med hovne føtter eller dårlig blodsirkulasjon.


Enten det er forårsaket av alder, daglige aktiviteter, metabolske lidelser som diabetes, eller spenninger som holdes på viktige og sensitive punkter i beina.

Hvor raskt kan jeg føle resultatene?

Brukere rapporterer at de følte lettelsen i føttene etter første bruk. Jo oftere du bruker det og tilpasse moduser for den beste intensiteten for deg, jo bedre resultater vil du få.

Hvor ofte bør jeg bruke det?

DrHealthyFoot™ kan brukes hver dag i 10-15 minutter per økt. Hvis føttene dine er trøtte, hovne eller smertefulle etter en lang dag, sett føttene på fotmassasjeapparatet, velg en av de 6 modusene det har, velg den mest behagelige intensiteten for deg blant de 9 som finnes der, og la føttene føles den nødvendige lettelsen.

Hvorfor er DrHealthyFoot™ så effektiv?

Foten er det andre hjertet i kroppen. DrHealthyFoot™ påvirker akupunkturpunktene i føttene ved å sende lette elektriske impulser rettet mot legglymfene for å slappe av lymfesystemet effektivt og lindre hevelser og smerter i beina. Det stimulerer også blodsirkulasjonen for å fjerne cellulittklumper på beina og låret.
Er det angrerett?

Selvfølgelig – hver enhet kommer med 60-dagers angrerett, det er hvor sikre vi er på at vi har den beste smertelindrende løsningen på markedet.
Er det garanti?

Ja – hvert kjøp kommer med 12-måneders garanti. 

Har du fortsatt spørsmål? Sjekk vår generelle Ofte stilte spørsmål-side, eller ta kontakt med vårt kundestøtteteam ved å sende en e-post til: icare.norway2021@gmail.com