GRATIS FRAKT 🇳🇴

SLIKT FUNGERER DET

Detox-plaster for føtter


Steg 1: Se denne introduksjonsvideoen først

Steg 2: Hvordan det fungerer og hvordan man bruker det

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer iCare™ Detox-plaster?

iCare™ fotplaster er plaster som induserer svette i området som er dekket av plasteret når det legges på huden. Ved å gjøre dette, kan iCare™ fotplaster støtte kroppens naturlige måte å fjerne giftstoffer gjennom å aktiverte svettekjertler.

Er iCare™ fotplaster pålitelige?

iCare™ fotplaster er designet av toppspesialistene innen tradisjonell japansk visdom. Ingrediensene som brukes i iCare™ fotplaster har blitt testet gjennom generasjoner for å gi den beste førsteklasses løsningen på toksinakkumuleringen.

Hvordan vet jeg om iCare™-fotplaster fungerer?

iCare™ fotplaster hjelper til med å indusere svette, og ifølge vitenskapelige bevis kan svette hjelpe med å redusere noen giftige elementer i kroppen. iCare™-plastrene inneholder også et område som er fylt med ulike vitaminer og elementer. De reagerer på svette, så forårsaker disse elementene endring av fargen på plasteret. Derfor, hvis brukere svetter mye mens de bruker iCare™-plaster, bør fargen på plasteret være synlig mørkere etter bruk.

Hvor lenge bør jeg bruke iCare™ fotplaster?

De positive effektene av iCare™-plastrene bør merkes etter et par bruk, men du kan bruke gjerne detox-plastrene så lenge det er behov! Velværet ditt har ingen grenser.

Har du fortsatt spørsmål? Sjekk vår generelle Ofte stilte spørsmål-side, eller ta kontakt med vårt kundestøtteteam ved å sende en e-post til: icare.norway2021@gmail.com