Advertorial

Advertorial

Gjennombruddet for «Micro» massasjeapparat for hele kroppen!

Nytt moderne massasjeapparat som lar deg slippe konstant bankende smerte. INGEN smerter og verker, INGEN lindringer og belastninger ... på kun få minutter!

Av S.T. Martin - Helseforfatter |Apr 06, 2022


Enten noen mister levebrødet på grunn av skade... eller... rett og slett mister søvnen, er det ingen tvil om at smerte og sårhet and soreness kan ha negative konsekvenser for livet.


Medisiner, dietter, øvelser, operasjoner og legebesøk.

Det er en syklus...

Den tilbakevendende smerten som hodepine eller fotsmerter, det er ingenting som hindrer smertene i å gjenoppstå dette sekundet.

Skjønt, har du noen gang tenkt på — «Vil smerten noen gang forsvinne?»

La oss være ærlige her, de fleste føler seg eldre enn de faktisk er. Konstant hevelse og smerter, tap av søvn  — i alle aldre — kan få folk til å føle seg eldre enn de er. Ubeskyttet helse trenger omsorg - så enkelt er det.

Her er et svært enkelt vitenskapelig faktum: når man står, reduseres tilførselen av blod til musklene, dette akselererer utbruddet av tretthet og forårsaker bankende smerter i bena, ryggen og nakkemusklene.

For de fleste (spesielt de som står er på beina hele dagen) vil dette være en stor belastning — det kan til og med føre til at man mister jobben!

Tro det eller ei, helseproblemer tar en STOR del av livet — i elendighet.

Men — det er fortsatt mye mer å gjøre.

"Hvorfor la fantasien løpe løs og hindre deg i å bli frisk og smertefri?"

Livet var en gang et mareritt, heldigvis forandret av denne utrolige enheten som kan gi umiddelbar lindring til såre og slitne muskler! 

Det er bevist. Et massasjeapparat kan lindre smerte, og hvis du ønsker å eie det aller beste alt-i-ett massasjeapparatet som er bærbar og passer i en kvinnes veske, er denne meldingen viktig.

Det nye Whole Body Massager™ er et gjennombrudd som lindrer smerter forårsaket av alder, kronisk tilstand, dårlig holdning, daglige aktiviteter eller hard trening.

Whole Body Massager™ lindrer smerter og spenninger som holdes dypt inne i musklene!

iCare™-teamet har laget et utrolig nytt massasjeverktøy som behandler muskelsmerter raskere og mer effektivt enn noe annet på markedet.


Whole Body Massager™ bruker ultrahøyfrekvente vibrasjoner for å lindre muskelspenninger. Det kan forbedre blodsirkulasjonen ved å holde musklene varme. Det bruker 4 forskjellige typer massasjeteknikker: shiatsu, elting, banking, massasje, som trenger dypt inn i musklene dine, retter seg mot triggerpunkter og lindrer spenninger ved kilden.

Det er lett og kompakt, formen er perfekt for behandling av individuelle muskelgrupper og det fokuserer press på områder som er vanskelig å nå. Dets form gjør det også mulig å bruke det enkelt på alle deler av kroppen. Det er egnet for beina, nakken, ryggen, midjen, seteballen, armene, brystet og andre kroppsdeler.


Whole Body Massager™ er designet for bærbarhet, slik at du kan ta det med hvor som helst og bruke det når som helst. Tenk deg å utføre en dypvevsmassasje på deg selv - når du vil!


Whole Body Massager™ er effektivt mot ALLE typer muskelsmerter!

Whole Body Massager™ gir en unik kombinasjon av fokusert massasje og vibrasjon som kan bidra til å lindre og forhindre muskelsmerter.


Det har 4 forskjellige typer massasjeteknikker og 10 intensitetsnivåer. Dette gjør det enkelt å matche ønsket intensitet til muskelgruppen du retter deg mot og alvorlighetsgraden av smerte.


Når det gjelder behandling av muskelsmerter, er tidspunktet viktig. Dette er grunnen til at Whole Body Massager bærbare design gjør det ekstra effektivt. Enten smertene er forårsaket av arbeidsrelatert stress, alder, en plutselig skade eller en intens treningsøkt, vil behandling av smerten umiddelbart lindre den raskere og holde den unna lenger.

Whole Body Massager™ er enkelt å bruke:

Du trenger ikke begrense deg når det kommer til hvor og hvor ofte du ønsker å få muskelavlastning. Whole Body Massager™ kan brukes hvor som helst. Bare velg ønsket modus og intensitet.

1. Bruk det hjemme

1. Bruk det hjemme

Når du ser på TV, leser en bok eller slapper av i favorittlenestolen din.


Whole Body Massager™ er din personlige massasjeterapeut, tilgjengelig i komforten av ditt eget hjem mens du gjør det du elsker.

2. Bruk det på jobben

2. Bruk det på jobben

Ta den med på jobb og masser det berørte området mens du jobber.


Whole Body Massager™ sparer deg ikke bare mye penger på dyre massasjeøkter, men også mye tid.

3. Bruk det ute

3. Bruk det ute

I hagen din, i parken, på stranden eller hvor du tilbringer tid utendørs.


Whole Body Massager™ har et oppladbart batteri slik at det kan brukes hvor som helst.

4. Lett å bære

4. Lett å bære

Whole Body Massager™ er designet for å tas med hvor som helst og brukes når som helst.


Tenk deg å utføre en dyp vevsmassasje på musklene dine når du vil!


Fordelene med Whole Body Massager™ går utover smertelindring!

Whole Body Massager™ er mer enn bare et muskelsmerteverktøy. Når det kombineres med regelmessig tøying og trening, har lokalisert vibrasjonsterapi (LVT) vist seg å øke fleksibiliteten og bevegelsesområdet, forbedre sirkulasjonen og øke muskelstyrken! 


Det kan også være en effektiv behandling mot stress. På samme måte som en massasje kan hjelpe deg å slappe av etter en hard dag med arbeid, kan regelmessig bruk av Whole Body Massager™ hjelpe deg med å roe nervene og lindre både muskel- og mentalspenninger. 


Det er rimelig, lett å bruke, 100 % bærbar og oppladbar, og det kan gi en beroligende, rask lindring når som helst og hvor som helst.


Hvis du lider av muskelsmerter og tretthet, dårlig blodsirkulasjon, kan Whole Body Massager™ hjelpe deg med å BLI KVITT smertene og få deg til å føle deg som deg selv igjen!

“Whole Body Massager™ behandler sårhet, hevelse og smerter på en rask og effektiv måte, og tilbyr beroligende lindring og komfort til ømme muskler og verkende ledd.”


Få mer informasjon om Whole Body Massager™

For å finne ut mer om Whole Body Massager™, klikk her nå eller klikk på knappen nedenfor. Skaperne av  Whole Body Massager™ tilbyr for tiden en spesiell tidsbegrenset rabatt.

Hvis du bestiller nå, får du en rabatt på opptil 50%! Det er den laveste prisen Whole Body Massager™ noen gang har blitt tilbudt for!

Når du først har fått ditt Whole Body Massager™, vil du finne at den er superenkel å bruke. Du vil bli med de tusenvis av mennesker som har fått betydelig lindring av muskelsmerter. Klikk her nå eller klikk på knappen nedenfor.

Her er et verdifullt tips: Whole Body Massager™ er en flott gave til noen som lider av muskelsmerter, beinsmerter, ryggsmerter, nakkesmerter eller skuldersmerter.

Informasjonen og annet innhold gitt på denne siden, eller i lenket materiale, er ikke ment og skal ikke tolkes som medisinsk råd, og informasjonen er heller ikke en erstatning for profesjonell medisinsk ekspertise eller behandling.

Hvis du eller en annen person har en medisinsk bekymring, bør du rådføre deg med helsepersonell eller søke annen profesjonell medisinsk behandling. Aldri se bort fra profesjonelle medisinske råd eller forsinkelse med å søke det på grunn av noe du har lest på denne siden eller i lenket materiale. Hvis du tror du kan ha en medisinsk nødsituasjon, ring legen din eller nødetatene umiddelbart.

© 2022 Alle rettigheter forbeholdt. Personvern - Salgsbetingelser

Få opp til 50% RABATT i dag