Advertorial

Advertorial

Denne utrolige enheten lindrer muskelsmerter på få minutter!

Whole Body Massager™ når dypt inn i musklene dine og frigjør spenninger som holdes i triggerpunktene dine

Av S.T. Martin - Helseforfatter |Apr 06, 2022


Millioner av mennesker lider av smertefulle, ømme og hovne muskler hver dag. Smerten i beina, ryggen, skuldrene, nakken...


Enten det er forårsaket av alder, en kronisk tilstand, dårlig holdning, daglige aktiviteter eller normal trening eller mosjonering, kan smerte ha en rekke skadelige effekter på en persons kropp.

"Tretthet, tap av søvn og til og med hodepine kan utløses av trukket muskel eller forstuet ledd."

Folk som fører en aktiv livsstil, eller noen som bare tilbringer mye tid på føttene (som bartender eller servitør) er enda mer utsatt for muskelsår og skader.


Og for de menneskene som står på beina hele dagen på jobben, kan smerter være mer enn en irritasjon – det kan til og med føre til at man mister jobben!


Enten noen mister levebrødet på grunn av skadene eller mister søvnen, er det ingen tvil om at smerte og sårhet kan ha negative innvirkninger på personens liv.


Heldigvis an har en utrolig ny enhet nettopp blitt introdusert som kan gi umiddelbar lindring til såre og slitne muskler!


Whole Body Massager™ lindrer smerter og spenninger som holdes dypt inne i musklene!

Vårt team i iCare™ har laget et utrolig nytt massasjeapparat som behandler muskelsmerter raskere og mer effektivt enn andre på markedet. 


Whole Body Massager™ bruker ultrahøyfrekvent vibrasjon for å lindre muskelspenninger. Det kan regulere blodsirkulasjonen for å holde musklene varme. Det bruker 4 forskjellige typer massasjeteknikker: shiatsu, elting, banking, massasje som trenger dypt inn i musklene dine, retter seg mot triggerpunkter og lindrer spenninger ved kilden.

Det er lett og kompakt, formen er perfekt for behandling av individuelle muskelgrupper og det fokuserer press på områder som er vanskelig å nå. Dets form gjør det også mulig å bruke det enkelt på alle deler av kroppen. Det er spesielt egnet for beina, nakken, ryggen, midjen, seteballen, armene, brystet og andre kroppsdeler. 


Whole Body Massager™ er designet for bærbarhet, slik at du kan ta det med hvor som helst og bruke det når som helst. Tenk deg å utføre en dypvevsmassasje på deg selv - når du vil!


Whole Body Massager™ er effektiv mot ALLE typer muskelsmerter!

Whole Body Massager™ gir en unik kombinasjon av fokusert massasje og vibrasjon som kan bidra til å lindre og forhindre muskelsmerter.


Det har 4 forskjellige typer massasjeteknikker og 10 intensitetsnivåer. Dette gjør det enkelt å matche ønsket intensitet til muskelgruppen du retter deg mot og alvorlighetsgraden av smerte. 


Når det gjelder behandling av muskelsmerter, er tidspunktet viktig. Dette er grunnen til at Whole Body Massager sin bærbare design gjør det ekstra effektivt. Enten smertene er forårsaket av arbeidsrelatert stress, alder, en plutselig skade eller en intens treningsøkt, vil behandling av smerten umiddelbart lindre den raskere og holde den unna lenger.

Whole Body Massager™ er enkelt å bruke:

Du trenger ikke begrense deg når det kommer til hvor og hvor ofte du ønsker å få muskelavlastning. Whole Body Massager™ kan brukes hvor som helst. Bare velg ønsket modus og intensitet.

1. Bruk det hjemme

1. Bruk det hjemme

Når du ser på TV, leser en bok eller slapper av i favorittlenestolen din.


Whole Body Massager™ er din personlige massasjeterapeut, tilgjengelig i komforten av ditt eget hjem mens du gjør det du elsker.

2. Bruk det på jobben

2. Bruk det på jobben

Ta den med på jobb og masser det berørte området mens du jobber.


Whole Body Massager™ saves sparer deg ikke bare mye penger på dyre massasjeøkter, men det også sparer mye tid.

3. Bruk det ute

3. Bruk det ute

I hagen din, i parken, på stranden eller hvor du tilbringer tid utendørs.


Whole Body Massager™ har et oppladbart batteri slik at den kan brukes hvor som helst.

4. Lett å bære

4. Lett å bære

Whole Body Massager™ er designet for å tas med hvor som helst og brukes når som helst.


Tenk deg å utføre en dyp vevsmassasje på musklene dine når du vil!


Fordelene med Whole Body Massager™ går utover smertelindring!

Whole Body Massager™ er mer enn bare et muskelsmerteverktøy. Når det kombineres med regelmessig tøying og trening, har lokalisert vibrasjonsterapi (LVT) vist seg å øke fleksibiliteten og bevegelsesområdet, forbedre sirkulasjonen og øke muskelstyrken! 


Det kan også være en effektiv behandling mot stress. På samme måte som en massasje kan hjelpe deg å slappe av etter en hard dag med arbeid, kan regelmessig bruk av Whole Body Massager™ hjelpe deg med å roe nervene og lindre både muskel- og mentalspenninger. 


Det er rimelig, lett å bruke, 100 % bærbar og oppladbar, og det kan gi en beroligende, rask lindring når som helst og hvor som helst.


Hvis du lider av muskelsmerter og tretthet, dårlig blodsirkulasjon, kan Whole Body Massager™ hjelpe deg med å BLI KVITT smertene og få deg til å føle deg som deg selv igjen!

“Whole Body Massager™ behandler sårhet, hevelse og smerter på en rask og effektiv måte, og tilbyr beroligende lindring og komfort til ømme muskler og verkende ledd.”


Få mer informasjon om Whole Body Massager™

For å finne ut mer om Whole Body Massager™, klikk her nå eller klikk på knappen nedenfor. Skaperne av Whole Body Massager™ tilbyr for tiden en spesiell tidsbegrenset rabatt.

Hvis du bestiller nå, får du en rabatt på opptil 50%! Det er den laveste prisen Whole Body Massager™ noen gang har blitt tilbudt for!

Når du først har fått ditt Whole Body Massager™, vil du finne at den er superenkel å bruke. Du vil bli med de tusenvis av mennesker som har fått betydelig lindring av muskelsmerter. Klikk her nå eller klikk på knappen nedenfor.

Her er et verdifullt tips: Whole Body Massager™ er en flott gave til noen som lider av muskelsmerter, beinsmerter, ryggsmerter, nakkesmerter eller skuldersmerter.

Informasjonen og annet innhold gitt på denne siden, eller i lenket materiale, er ikke ment og skal ikke tolkes som medisinsk råd, og informasjonen er heller ikke en erstatning for profesjonell medisinsk ekspertise eller behandling.

Hvis du eller en annen person har en medisinsk bekymring, bør du rådføre deg med helsepersonell eller søke annen profesjonell medisinsk behandling. Aldri se bort fra profesjonelle medisinske råd eller forsinkelse med å søke det på grunn av noe du har lest på denne siden eller i lenket materiale. Hvis du tror du kan ha en medisinsk nødsituasjon, ring legen din eller nødetatene umiddelbart.

© 2022 Alle rettigheter forbeholdes. Personvern - Salgsbetingelser

Få opptil 50% RABATT i dag