Annonse

Annonse

3 Måter Å Håndtere Knesmerter På ...

Uten Faste Medisiner Og Flere Besøk Til Legen, Fysioterapeuten Eller Behandlingssentre…

S.T. Hansen - Helseforfatterr |Apr 11, 2022


Hvis du er plaget av knesmerter, går du sannsynligvis til legen eller fysioterapeut.


Det er imidlertid tre utprøvde måter å hjelpe mot knesmerter, slik at du lettere kan bevege deg og til og med begynne å trene igjen. Disse er massasje, varmeterapi og lysterapi.


Den helbredende kraften til knemassasje, varmeterapi og lysterapi


La oss starte med å se på knemassasje.


Mange er kjente med massasje for bløtvevsdeler av kroppen, inkludert lår og ryggmuskler. Men nylig har leger anbefalt massasje for ledd som skuldre, ankler og knær.

Hvordan hjelper knemassasje?

Flere studier har vist at knemassasje gir følgende fordeler.

 • Øker blodstrømmen til leddet

 • Bedre sirkulasjon

 • Mindre hevelse i kneområdet

 • Fyller på leddvæsker

 • Reduserer generell smerte og stivhet

Massasje hjelper også musklene rundt kneet og dette kan gi lindring. Knemassasje kan utfylle andre behandlinger for ubehag i kneet.

“Hvis du lider av kneproblemer og du ikke har prøvd knemassasje, så er det absolutt på tide å begynne.”


Rødt lys terapi

“Red Light”-terapi har også vist seg å hjelpe mot ubehag i kneettherapy. Dette skjer fordi rødt lys kan stimulere veksten av friske celler. Dette kan føre til redusert betennelse og mer behagelig funksjon av ledd. Lysterapi hjelper også med sunn funksjon av mitokondrier. Dette gir “drivstoff” for cellene. Igjen kan dette gi lindring til personer som lider av leddubehag.


Og så er det kollagen. Lysterapi hjelper med riktig kollagen funksjon. Kollagen utgjør 60% av brusken. Dermed kan økende kollagenproduksjon bidra til å helbrede bruskskader i knær og andre ledd.

Varmeterapi

Varmeterapi har også vist seg å være effektiv fordi den løsner musklene rundt kneet og også løsner indre deler av kneet.


Når du påfører varme på et vondt ledd, blir blodkar større. Dette gjør at mer blod, oksygen og næringsstoffer kan leveres til det skadde vevet. Bedre sirkulasjon betyr mer avspenning for kneleddet.


Studier har vist at massasjeterapi kombinert med varme- og lysterapi kan ha en positiv innvirkning på bevegeligheten til ledd, inkludert kneledd.


Heldigvis er det et nytt medisinsk utstyr som er perfekt for folk som ønsker å dra nytte av disse terapiene.

Dr.HealthyKnee™ gir deg alle fordelene ved varmeterapi, knemassasje og lysterapi…

Du kan få lysterapi og knemassasje ved å gå til et behandlinssenter eller se en spesialist. Dette kan imidlertid være tidkrevende og dyrt. Heldigvis er det en ny enhet som gir betydelig lettelse til tusenvis av mennesker.


Dr.HealthyKnee™ Massager er en spesiell medisinsk enhet laget av materialer av høyeste kvalitet. Bare plasser Dr.HealthyKnee™ over kneet i 10-15 minutter om dagen, og du kan begynne å oppleve lettelse. Dr.HealthyKnee™ gir alle fordelene ved lysterapi, varmeterapi og massasjeterapi. Faktisk er Dr.HealthyKnee™ den eneste knespesifikke enheten som gir deg alle tre terapiene.


Dr.HealthyKnee™ passer alle knær, selv om det er betydelig hevelse. Du kan enkelt justere varme- og massasjenivåene for å møte dine behov.


Her er hva folk opplever med Dr.HealthyKnee™:

 • Spar penger fordi du ikke trenger å besøke behandlingssentre og spesialister så ofte.

 • Lindring av knesmerter, artrose, bursitt, menisk- og senebetennelse problemer.

 • Forbedret mental helse fordi du kan gjenvinne bevegeligheten.

 • ​Bedre søvn.

 • Kom tilbake til vanlig trening.

 • Langvarig smertelindring ved regelmessig bruk.

 • Raskere bedring etter operasjon.

 • Raskere bedring etter trening.

Personene som skapte Dr.HealthyKnee™ er medisinske spesialister og de investerte nesten $200,000 i laboratorietester. Og mens Dr.HealthyKnee™ ble laget for kneet, kan den også brukes på albueledd og skuldre.


Tusenvis av mennesker elsker Dr.HealthyKnee™:


Jeg nyter regelmessige helgeturer og sykkelturer med mannen min nå,” sier Cathy som elsker Dr.HealthyKnee™. “Jeg har opplevd mobilitet som jeg bare kunne forestille meg i studietiden og Dr.HealthyKnee™ er å takke for det.


“Dr.HealthyKnee™ har vært spesielt populært blant idrettsutøvere og andre aktive mennesker.”


Få mer informasjon om Dr.HealthyKnee™

For å finne ut mer om Dr.HealthyKnee™, klikk her nå eller klikk på knappen nedenfor. Skaperne av Dr.HealthyKnee™ tilbyr for tiden en spesiell tidsbegrenset rabatt.

Hvis du bestiller nå, får du en rabatt på opptil 50%! Det er den laveste prisen Dr.HealthyKnee™ noen gang har blitt tilbudt for!

Når du har fått ditt Dr.HealthyKnee™, vil du finne at den er superenkel å bruke. Du vil bli med de tusenvis av mennesker som har fått betydelig lindring fra ubehag i kneet. klikk her nå eller klikk på knappen nedenfor.

Her er et verdifullt tips: Dr.HealthyKnee™ er en flott gave til noen som lider av knesmerter, artritis, bursitt, menisk- og senebetennelseproblemer

All informasjon og annet innhold angitt på dette nettstedet eller tilknyttet materiale, er ikke ment og skal ikke tolkes som medisinsk råd, og informasjonen er heller ikke en erstatning for profesjonell medisinsk ekspertise eller behandling.

Hvis du eller en annen person har en medisinsk mistanke, bør dere oppsøke helsepersonell eller annen profesjonell medisinsk behandling. Se aldri bort ifra eller utsett å oppsøke profesjonelle medisinske råd på grunn av noe du har lest på denne siden eller i tilknyttet materiale. Hvis du mistenker at du har en medisinsk nødsituasjon, ring legen din eller legevakten umiddelbart.

© 2022 Alle rettigheter forbeholdt. Personvern - Salgsbetingelser

Få opptil 50% RABATT i dag